e
Banner

Etiketler: karınca lojistik



Yüksek enerjisiyle isminin hakkını veriyor: Karınca Lojistik


Yayın: 16-07-2015
Kategori: Kimya

Tehlikeli madde taşımacılığında “sıfır hata sıfır kaza” prensibiyle hareket eden Karınca Lojistik, ADR’ye uyumlu 150 adetlik tanker filosu, eğitimli sürücüleriyle akaryakıt, LPG, LNG, jet yakıtı ve endüstriyel gaz taşımaları yapıyor. Tehlikeli madde taşımacılığının cirolarının %30’unu oluşturduğunu belirten Karınca Lojistik Yurt İçi Lojistik ve İş Geliştirme Koordinatörü Özgül Ayyıldız, yeni çözümler yaratacak projelerle bu payı daha da yukarı çıkaracaklarını söylüyor. 





Karınca proje lojistiğinde yüzde 35 büyüme hedefliyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Lojistik

Karınca Lojistik, proje lojistiğinde başarıyı ciddi know-how gücüyle yakalıyor. Proje lojistiğinde güçlü bir tecrübeye ve bu alanda uzman bir ekibe sahip olduklarını belirten Karınca Lojistik Uluslararası Taşımacılık Operasyon ve İş Geliştirme Müdürü Orkun Ük, “2015’te proje lojistik hizmetlerimiz %25’in üzerinde büyüdü. 2016’da bu aranı %35’e çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 
 




Karınca Lojistik otomotiv sektörünün hızına ayak uyduruyor


Yayın: 09-04-2016
Kategori: Lojistik

Karınca Lojistik “just in time” modeliyle oluşturduğu özel çözümlerle otomotiv lojistiğinde müşteri portföyünü genişletemeye devam ediyor. Karınca Lojistik Karayolu Taşımacılık Müdürü Kamil Şık ve Hava Kargo Sorumlusu Leyla Hocaoğlu, tek elden sundukları hızlı çözümlerle müşterilerine maliyet ve zaman avantajı sağladıklarını söylüyor. 




Karınca Lojistik, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası ile transit süreyi kısaltacak



Özmal araçlarıyla Avrupa’ya taşıma yapan sektörün güçlü oyuncularından Karınca Lojistik, Uzakdoğu’dan gelen transit yükler için de hizmetler sunuyor. Bu yıl servis ağlarına İtalya hattını ekleyerek, özmal araç sayısını 2 katına çıkaracaklarını ifade eden Karınca Lojistik Tedarik Zinciri Direktörü Erdinç Zorbaoğlu, alacakları Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile daha hızlı servis ve transit süre avantajı yakalayacaklarını vurguladı. 




Karınca Lojistik denizde hedef büyüttü



Karınca Lojistik, kapıdan-kapıya, kapıdan-limana, limandan-limana taşıma hizmetlerini depolama, stok tutma, sevkiyat, gümrükleme ve transit ticaret işlemleriyle desteklediği denizyolu taşımacılığında hedef büyüttü. Gerek insan kaynağı gerek altyapı alanında ciddi yatırımlar yapan şirket, 5 bin TEU’ya ulaşan taşıma kapasitesini bu yıl iki katına çıkarmayı hedefliyor.